Eplevafler

Kjempegode og saftige vafler med revne epler i røra og som gir vaflene ekstra god smak og fylde. Nydelig med rømme og/eller syltetøy.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 50 g smeltet smør eller margarin
  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl havregryn
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts bakepulver
  • 2 dl lettmelk
  • 3 egg
  • 3 epler
  • 1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg, melk og margarin.
  2. Bland inn mel, havregryn, kanel, vaniljesukker og bakepulver.
  3. Riv eplene og ha de i røra. Bland med en sleiv eller slikkepott.
  4. La røra svelle i 15-20 minutter.
  5. Stek og nyt.
Server dem gjerne med lettrømme og syltetøy eller finsnittet epler som her.
Del på Facebook